Distributors

Bedre biologiske løsninger til jeres kunder.

Grovvareselskab

Som grovvareselskab kan vi tilbyde jer en række moderne biologiske produkter, der kan styrke jeres produkt portefølje. Det gælder blandt andet vores biostimulant SeedSpeed®, der er registreret ved Landbrugsstyrelsen til brug som frøbehandling.

Landbrugssektoren er på vej væk fra mange kemiske produkter. Vi kan forsyne jer med 100% naturlige og økologiske produkter, der hjælper jer med at være på forkant. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores distributører, så vi sikrer os, at jeres kunder får succes med vores effektive fremtidssikrede løsninger. Ønsker i at afprøve eller købe vores produkt, så kontakt os endelig. 

Her kan du læse mere om vores resultater indenfor de enkelte afgrøder: 

Wheat

Barley & Oats

Legumes

Peas

Maize

Faba Beans

Potatoes

Rapeseed

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af vores specialister, hvis du vil høre mere om, eller afprøve, vores produkter.

Planteforædlere

Som frøproducent kan vi hjælpe jer med at øge spiring og fremspiring af jeres frø. Vores biologiske frøbehandling SeedSpeed® har vist sig at kunne øge fremspiring signifikant i eksterne markforsøg på tværs af mange forskellige afgrøder og frø typer. Vi hjælper gerne med at opsætte en afprøvning af vores produkter på jeres frø, så I kan se effekten.

Sammen kan vi hjælpe jeres kunder til at få en endnu bedre oplevelse med jeres frø.  Hvis I kunne være interesseret i at vide mere om vores produkter med henblik på et evt. samarbejde, så er vi altid åbne for en introduktion.