For investorer

Vi søger løbende investorer der vil støtte grøn omstilling.

Vi søger løbende investorer

Nordic Microbes er et ambitiøst dansk aktieselskab. Vores mål er at yde et stort bidrag til kampen for bedre klima, miljø og fødevareproduktion.
Det gør vi ved at udvikle, producere og sælge naturlige mikrobiologiske produkter, der kan erstatte vores skadelige forbrug af kunstgødning og pesticider, uden at vi går på kompromis med fødevareproduktionen og landbrugets økonomi.  

Det globale marked for mikrobiologiske produkter til landbruget er allerede 6 milliarder euro værd og vokser med >14% årligt. Men det er kun den spæde start, for markedet for kunstgødning og pesticider er over 270 milliarder euro værd.
Det er vores mål at blive en central og global aktør indenfor det nye marked for grønne biosolutions til landbruget, og vi er godt på vej. På trods af at vores virksomhed startede i efteråret 2021, har vi allerede opnået en række store milepæle. 

Vi er anderledes!

Her er fem gode grunde til at vi får tingene til at ske – hurtigt!

Slet ikke
Innovativ udvikling og produkter

Vi kan udvikle nye mikrobiologiske produkter hurtigere, billigere og bedre.

Skaber efterspurgte løsninger

Vi fokuserer på andre markeder med et kæmpe udækket behov for nye biosolutions.

Vi vil gøre en forskel!

Vi er hurtige, risikovillige, markedsorienterede og er fokuseret på at gøre en stor forskel for landmændene og vores planet.

Slet ikke
Kundesamarbejde
Vores produkter lanceres tidligt og videreudvikles i tæt samarbejde med kunderne. 
Maksimering af kundeværdi
Vi er kundefokuserede, vi sælger ikke bare en vare, vi samarbejder med vores kunder for at sikre os, at vi leverer maksimal værdi.  

Kontakt os

Vi lukker løbende investeringsrunder, så vi kan skalere hurtigt. Er du investor, og vil du være med til at understøtte den grønne omstilling i landbruget på det globale plan, så hører vi gerne fra dig. 

Morten Østergaard Andersen

CEO

Kontakt vedrørende investeringer.

Email: moa@nordicmicrobes.dk
Telefon: 93 60 01 18